PREDMET: OSVRT NA PREDSTAVU “NAŠ ZELENI SVIJET-OTPAD NIJE SMEĆE”

Predstava se održala u četvrtak, 2. svibnja 2019. godine u školskoj dvorani OŠ Visoka te je prisustvovalo 85 učenika drugih i četvrtih razreda s učiteljicama. Predstava je izrazito zanimljiva i edukativna, a kako su je djeca doživjela najbolje se vidi iz njihovih izjava J

„Svidjelo mi se to što smo imali predstavu o Zemlji jer mislim da i mi djeca moramo čuvati Zemlju od pustoga smeća.“    Paula R.

 „Predstava mi se svidjela jer trebamo čuvati Zemlju od smeća koje mi bacamo,  a najviše mi se svidjelo to što sam otprije znao puno toga što nam je teta rekla pa sam bio ponosan.“  Marko B.

 „Svidjela mi se predstava i naučila sam da se ne smije bacati smeće naokolo. Najzanimljivije su mi bile rime u pjesmi i kako ih teta sve zna na pamet.“  Mia P.

 „Predstava mi se svidjela zato što je to dokaz da se u prirodu ne smije bacati smeće jer to onda ne da šteti samo prirodi nego i nama samima. Što ga više bacamo, sve je gore.“  Ena P.

 „Predstava mi se svidjela zato što pokazuje da samo mi i nitko drugi, možemo pomoći našoj prirodi. Ako ovako nastavimo, sve će uginuti. Pomozimo našoj prirodi.“ Ana M.

„Predstava mi se svidjela jer mnogo toga možemo naučiti iz nje. Potrudili su se najbolje prikazati zašto da ne zagađujemo prirodu i ukazati nam kako sve mi ljudi zagađujemo prirodu i zrak. Najviše mi se svidjela pouka predstave koja je jako poučna“ Mariela M.

 „Predstava mi se svidjela jer su u pravu kad kažu da moramo bacati smeće u prave kante. Mi moramo sami čuvati prirodu i brinuti se o njoj“ Toma P.

Još jednom zahvaljujemo na posjetu našoj školi i veselimo se nekom novom susretu ukoliko se ukaže prilika!

 

Mara Marasović, stručni suradnik pedagog – OŠ Visoka, Split