U sklopu projekta Otpad nije smeće! Produkcija 4film upravo izrađuje i 3 videa te animirani film koji će uskoro biti objavljeni na web stranici. U samim videima pokušali smo upoznati građane sa stanjem na Karepovcu i tijekom sanacije odlagališta, razbiti mitove o sakupljanju razdvojenog otpada na isto mjesto, educirati o načinu na koji mogu kompostirati biootpad te ga iskoristiti ponovo kao gnjojivo u suradnji s Permakulturom Dalmacija, a animirani film je zamišljen da na edukativno-informativan način prikaže način razdvajanja otpada.

Do sada smo ukupno izradili i emitirali 6 radijskih reklamnih spotova različitih duljina koje su se emitirale na Radio Dalmaciji, 4 TV emisije koje smo emitirali na TV Jadranu, 10 dugih tematskih radijskih emisija koje se i dalje emitiraju na Radio Suncu te 4 kratke radijske emisije koje su se osim na Radio Suncu emitirale i na Radio Splitu. Također, građane smo upoznali s projektom putem bannera na portalima Dalmacijadanas.hr i Dalmatinskiportal.hr, a i putem jumbo i city light plakata.

S obzirom da smo ušli u zadnji mjesec provedbe projekta nadamo se da ćete iskoristiti priliku i pridružiti nam se na poslijednjim aktivnostima koje su planirane projektom. Svi multimedijski materijali nastali projektom biti će objavljeni na našoj web stranici i putem Youtube kanala.