Novosti

Javna tribina – okrugli stol na temu “Sprječavanje nastanka otpada”

od 16. prosinca, 2019 No Comments

U četvrtak, 19. prosinca 2019. s početkom u 12.00 sati u dvorani Županijske komore Split HGK-a, Trumbićeva obala 4, bit će održana posljednja specijalna javna tribina – okrugli stol na temu “Sprječavanje nastanka otpada” koji će okupiti relevantne dionike iz privatnog i javnog sektora.

Okrugli stol održava se u sklopu projekta Otpad nije smeće! koji provodi Grad Split u suradnji s Udrugom Sunce, a cilj projekta je educiranje građana o održivom gospodarenju otpadom.

Sudionici okruglog stola su predstavnici gradskih upravnih odjela, komunalnih tvrtki, Hrvatske gospodarske komore, predstavnici poslovnog sektora te predstavnici inicijative “Zlarin – otok bez plastike”.

Panel raspravom će moderirati Gabrijela Medunić Orlić, izvršna direktorica Udruge Sunce. Naglasak će biti na temi sprječavanje nastanka otpada; načini i ideje za postizanje i promociju smanjenja stvaranja otpada u svakodnevnom životu i radu uključenih dionika.

Za sve koji nisu u mogućnosti doći, osiguran je live stream prijenos tribine na ovoj stranici kao i na Youtube kanalu projekta.